Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
En cumpliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que mitxançant la complimentació dels formularis d'aquesta web i acceptant la present nota legal, les dades que ens faciliti quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de binamic.net per poder atendre la seva sol.licitud, així com per informar-lo sobre novetats, ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis i sector.

Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició de les seves dades enviant un email a info@binamic.net o bé per correu convencional a C. Còrsega 240, 1-2 08036 Barcelona (Barcelona).

S'informa a l'usuari que aquest lloc web és propietat de SISTEC INFORMATICA S.L.U., amb domicili fiscal a Faraday 46, 3er 2a, 08224 Terrassa, Barcelona (Barcelona); amb CIF: B63206247.